een koning om in te lijsten

Het boek

2017 is een belangrijk jaar voor ons Koningshuis. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren hun vijftienjarig huwelijksfeest, er zijn verkiezingen die wellicht een verschuiving in het politieke landschap teweegbrengen en op 27 april is het extra feest: koning Willem-Alexander wordt dan 50 jaar. Een gebeurtenis om zeker bij stil te staan.

In een ruim 300 pagina’s tellend boek belichten we in woord en prachtig beeld de hoogte- en dieptepunten in het leven van onze Koninklijke familie. We zien ruim 200 jaar geschiedenis van het Koninkrijk der Nederlanden en richten ons op Willem Alexander. In het eerste hoofdstuk beschrijven we onze voormalige vorstin prinses Beatrix als majesteit, vrouw, moeder en oma. We zien het leven van onze koning, als kind, dwarse puber en student. Maar ook als volwassen man, vader en liefhebbend echtgenoot. Wat is het geheim van zijn gelukkige huwelijk? Wat staat hij voor met zijn koningschap? Hoe voeden hij en koningin Máxima hun dochters op? ‘Doe maar gewoon’, geldt misschien voor de opvoeding van de drie prinsesjes. Als ons koninklijk huis, met koningin Máxima voorop naar buiten treedt tonen we echter ook een royaal sprookje. Een koningin die durft en doet. In haar kledingkeuze, haar taken als steun en toeverlaat van haar echtgenoot. We zijn geen land van alleen maar pracht en praal, we zijn kritisch, maar bovenal houden we van Oranje.

boek_3d
cs_logo

Studio | uitgever

CS Publishing & Media verzorgt in samenwerking met De Persgroep deze uitgave.  Prachtig vormgegeven, gedrukt en gebonden in een luxe uitvoering die past bij dit 50 jarige verjaardag. Een cadeau om weg te geven, een cadeau om te krijgen.

een kijkje

In het boek

Het boek staat vol

Met mooie foto’s van het verleden en heden

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan gerust contact met ons op.

Wij nemen uw vraag/opmerking zo snel mogelijk in behandeling.

Facebook / Bestel
0

Start typing and press Enter to search